Biografie

Annemarie Brüning is geboren op 26 juli 1986 in Wageningen. Als kind al droomt ze van een carierre als presentatrice, plezier op het podium en praat ze graag en veel! Na de HAVO volgde ze een 1 jarige mode & styling opleiding, waarna ze haar studententijd vervolgde met een opleiding HBO Bedrijfskunde met als specialisatie Marketing Management.

Inmiddels is Annemarie al meer dan 10 jaar actief als presentatrice, voice-over en trouwambtenaar.

Je kunt haar kennen van Hart van Nederland en Shownieuws en als nieuwslezer op Radio 538, Veronica en Skyradio.

Ze begon haar carrière in 2011 als presentatrice van het weer en verkeer bij het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland van omroep WNL. Annemarie is energiek, professioneel, vrolijk en ondernemend.

Naast haar werk als presentatrice van het weer is ze dan ook snel meer ervaring gaan opdoen in het presentatie-vak op allerlei gebieden. Zo heeft ze veel e-learnings, webinars, online video’s en evenementen gepresenteerd, en in 2017 produceert ze voor RTL4 haar eigen programma HondenTV.

Sinds november 2017 is Annemarie 1 van de vaste presentatoren van Hart van Nederland & presenteert ze daarnaast ook geregeld Shownieuws.

Naast presentatrice, dagvoorzitter & voice-over is ze ook werkzaam als ceremoniespreker/ trouwambtenaar en verbindt ze met liefde leuke koppels door het hele land & zelfs daarbuiten.

BIO VIDEO